Szeged Nagyáruház Coop Szuper Áruház

A Szeged Nagyáruház Coop Szuper Áruház teljesen megújult arculatával, szélesebb termékkínálatával várja kedves vásárlóit.

Az áruházba lépve egyből színes polcsorok tárulnak a szemünk elé. A bejáratnál aktuális akciós termékeink közül válogathatnak vásárlóink, melyek a polcokon is találhatóak, és sárga címkével jelölünk a könnyebb megkülönböztetés érdekében. Akcióinkról a COOP üzletlánc szórólapjából tájékozódhatnakA pékáru részlegünkön minden reggel friss Félegyházi péksüteményeket és ropogós kenyereket kínálunk, illetve helyben sütött Fornetti termékekkel is várjuk vásárlóinknak. Az utóbbiból nagyobb mennyiség esetén rendelést is felveszünk, hogy minél frissebb és melegebb legyen a kért péksütemény.

A sajtpultunkban a hagyományos, közkedvelt sajtok mellett sajtkülönlegességeket is kínálunk vásárlóinknak, melyek kiválóan illenek egy borozgatáshoz vagy étkezés utáni fogyasztásra.

Csemegepultunkban a felvágottak, füstölt áruk széles választékával várjuk a vásárlóinkat. A pultból választhatnak még a cukrászsütemény kínálatunkból, illetve a frissen készített salátáink közül is. Húspultunkban minden nap friss sertés, csirke, pulyka és vízi szárnyas húsokat kínálunk. Kollegáink, kérésre a húsokat darálják, darabolják, valamint egy speciális készülék segítségével a hús rostjait fellazítják, így a vásárló konyhakészen viheti haza a vásárolt árut.

A tágas zöldség- és gyümölcsrészlegünkön jelentős arányban helyi termelők áruját kínáljuk, így tudjuk garantálni, hogy a termékek megfelelő minőségűek és biztonságosak legyenek. Természetesen megtalálhatóak a polcokon a déli gyümölcsök is.

Gondolunk az ünnepekre is, így polcainkon különböző ajándékcsomagokat, dísz- csomagolású bonbonokat és italokat, dísztárgyakat kínálunk azoknak, akik valamilyen alkalomból szeretnék meglepni szeretteiket. Ha az összeállított csomagok között nem sikerül megtalálni a megfelelőt, egyedi igény szerint is elkészítjük.

 
 
 
 
6720 Szeged, Jókai u. 1.

Nyitva tartás:
hétfőtől-csütörtökig: 6:00-20:00
Péntek: 6:00-19:00
Szombat: 7:00-16:00
Vasárnap: 8-12