Kereskedelem

A COOP Szeged Zrt. Csongrád megyében jelenleg 40 élelmiszer áruházat üzemeltet COOP Szuper és COOP Abc kategóriában, és egy láncon kívüli élelmiszerboltot melyekben túlnyomó részben hazai gyártású termékekkel találkozhatnak a vevők. Az áruházainkban hetente megújuló akciós kínálattal várjuk a vásárlóinkat, melyekről az akciós újságainkból tájékozódhatnak.

Társaságunk célja, hogy a fogyasztók számára megbízható, jó minőségű termékeket kínáljunk, jó áron. A különböző brand termékek mellett a COOP márkatermékek is egyre népszerűbbek a kedvező áruk és jó minőségük miatt. Jelenleg a vásárlók 4 termékcsalád közel 1000 féle terméke közül választhatnak a „Coop Jót jó áron”, a „Coop Prémium”, „Coop Jó nekem” és a „Minden nap” minőségi kategóriákban. A négy kategória különböző árszínvonalat és minőséget jelent, így minden vásárló megtalálhatja a számára megfelelő termékcsaládot.

A Törzsvásárlói programunk keretében a hűséges vásárlóinknak extra kedvezményeket biztosítunk. Továbbá minden összegyűjtött 5.000 pont után 500 forintos vásárlási kupon jár és további termék kuponok is, melynek felhasználásával kedvezményesen juthat hozzá az azokon szereplő termékekhez. Jöjjön be hozzánk minden nap, megéri!

Minden áruházunkban fizethet bankkártyájával és elfogadjuk az alábbi utalványokat is:

 

 

Társaságunk törekszik arra, hogy különböző kényelmi szolgáltatásokat is biztosítson vásárlóinak a napi bevásárlás mellett:

  • Társaságunk csatlakozott a PostaPont, és a GLS csomagküldő hálózathoz. Az interneten rendelt csomagjait, így már kényelmesen, otthonához közel, a napi bevásárlással egybekötve átveheti a Coop áruházban munkatársunktól. Honlapunkon, kikeresve az Ön által kiválasztott Coop áruházat, tájékozódhat arról, hogy melyik szolgáltatást veheti igénybe.A Szeged Nagyáruházunkban pedig lehetőség van az online rendelt csomagokat önkiszolgáló módon fogadni a Foxpost csomagküldő automatából.

  • Feltöltőkártyás mobiltelefonját is feltöltheti áruházaink kasszájánál készpénzzel vagy akár bankkártyával is, bármelyik szolgáltatóval is áll kapcsolatban.

  • A környezetvédelem egyre hangsúlyosabb szerepet kap napjainkban, és egyre több cég választja a környezetbarát megoldásokat. A Coop Szeged Zrt. és a Gastroil Kft. arra kötött együttműködést, hogy a háztartásokban felhalmozódott használt étolajat visszagyűjtse és a törvényi előírásoknak megfelelően gondoskodjon annak környezetbarát felhasználásáról. A vásárló a visszahozott használt étolajért kupont kap, melyet egy következő vásárlás alkalmával bármely termék megvásárlása során felhasználhat Ezzel nemcsak környezetét védi, de még spórolhat is!

 

A COOP Szeged Zrt COOP üzletei Szeged városában és a környező településeken működnek: